Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!
KRID: 630679997

Bársonyberek Vendégház

Szálláshely

Vendégházunk és lovas birtokunk a Bakony keleti kapujában, egy gyönyörű, két patak által határolt, érintetlen medencében, Jásdon található. 

A terület kiválasztásánál kifejezetten törekedtünk a természet közelségére, a nyugalomra és a tiszta levegőre. Így találtunk rá a Bársonyberekre, ahol a 30 hektárnyi ősgyepes, füves területünket erdő veszi körül. Ezen a háborítatlan helyen építettük fel a lovas birtokunkat, melynek része a Vendégház. 

Az angol lovas udvarházak hangulatát idéző vendégházunkban elfelejted a mindennapok pörgését, csak a természet és a lovak zaja jut el hozzád. 

Célunk, hogy vendégeink a nálunk eltöltött napokban a környezettel harmóniába kerülve pihenjenek és töltődjenek testileg - lelkileg.

Az oldalon lévő összes fotót nálunk, illetve a környéken készítettük.

Szerettel várunk

Mária és István

 

Kétszemélyes szobáinkban fogadjuk vendégeinket. Összesen 8 vendéget tudunk egyszerre elszállásolni. Vendégeink magukban vannak, valóban el tudnak vonulni. 

A szobákban kényelmes franciaágyakat helyeztünk el, mivel fontosnak tartjuk a jó alvást. Az illatos ágyneműben a mesebeli nagymamánál töltött nyaralások emléke ébred fel bennünk. 

Nyáron kellemesen hűvös, télen kényelmes meleg minden szobánk.

Ha elvonulva szeretnél TV-t nézni, a szobákban megteheted.

Minden szobához saját fürdőszoba tartozik.

Mi vár nálunk?

A béke és nyugalom szigete

Reggel  forró kávéval, vagy teával  a kezedben kiülsz a teraszra és hallod a csendet. Az éles, friss, tiszta levegő átjárja a tested. Néhány mély levegővétel után könnyebbé válsz, kifújod tüdődből a magad mögött hagyott város piszkos levegőjét.

Szemed végigfut a réten, a tágas nyílt tereken. Tekinteted csak a távol lévő dombok és erdők állítják meg. A szabadság érzése tölt el. Látod a lovakat a levegőn és tudod, megérkeztél.

Nem zavar meg a telefon csörgése, olyan, mintha egy másik világban lennél.

 Napközben kirándultok a környéken. Az erdő mélyén a Római fürdő különleges hely, melyet rég szerettél volna megnézni. A séta az erdőben feltölt. A falevelek suttogása, a patak csobogása, a lovak nyerítése a legnagyobb "zaj", melyet hallasz.

A háziakkal, más vendégekkel alig találkoztok. A hatalmas tér - a házban és kint - mindenki számára biztosítja az egyedüllétet, ha arra vágyik. Ha nem akarsz, nem kell beszélgetned. Nincs, akit "kerülgetni" kellene. Kényelmes fotelek várnak a nappaliban és a teraszon is, ha olvasni, vagy beszélgetni szeretnétek. Tökéletes hely az elmélyülésre is.

Ha társasággal jöttök, a kerti sütögető vár, süthettek, bográcsozhattok. 

Meleg időben a szabadtéri medencében felfrissülhetsz.

Este a nappaliban billiárd, pókerasztal, sakk vár, ha szeretnétek játszani. A nappaliban és a szobákban is tévézhetsz. 

Besötétedik és látod a csillagokat. Itt nincs fényszennyezés, megtapasztalod az éjszaka sötétjét. Egyszer aztán érzed, a friss levegőn elfáradtál, hív az álom. A természet nyugalma és csöndje átragad rád. A lovak az istálóban már megvacsoráztak, zajuk nem szűrődik a szobákig, nem hallod, nem érzed őket. A csönd, a béke, az otthon biztonsága ellazít és magával ragad az álom, ahol ismét a napközben látott rét, az erdő ragad magával. A kényelmes és jó illatú ágyban mélyen alszol. Reggel ismét felfrissülve, feltöltődve ébredsz.