Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!
KRID: 630679997

NEMZ-E22-0052 - „Mobil színpad beszerzése”

NEMZ-E22-0052 - „Mobil színpad beszerzése”

Támogatás összege: 4.200.000,-Ft

 

 

Szlovák Nemzetiségi Önkormányzatunk számára nagyon fontos, hogy a község kulturális eseményeiből kivegye részét. A tavaly felújított új tetővel és szépen elkészült Tájház (Jásd, Kossuth u. 67.) udvarral csodás közösségi teret tudtunk biztosítani a falu lakosai számára. A pályázatnak köszönhetően az udvaron további fantasztikus adottságokat kihasználva, kültéri rendezvényeink, valósulhattak meg.

Az udvart eleve úgy terveztük meg, hogy alkalmas legyen egy mobil színpad felállítására is, a községi önkormányzattal együttgondolkodva már kültéri áramforrást is beszereltettünk a rendezvények technikai fogadására.

 

 A 2022. február 3-án aláírt támogatói szerződés után a beszerzést 2022. májusának elején kezdtük meg. 3 árajánlatot kértünk be. Mindegyik ajánlat meghaladta a tervezett beszerzési értéket. Önkormányzatunk úgy döntött, hogy saját forrásból 73.550,-Ft önköltséggel kipótolja a legkedvezőbb ajánlatot. A beérkezett ajánlatok alapján kiválasztottuk a 6x4 m-es, kültéri mobil színpadunk beszállítóját a Metallum-tech Kft-t.  A megrendelés után a színpad május végére (2022. május 24-re) leszállításra került.

 

A színpadot a nyári hónapokra állítottuk fel és szeptember közepéig hagytuk a helyszínen. Az eltárolásában Jásd Község Önkormányzata nyújt segítséget.